Servicii Disponibile

Ne interesează ca la evenimentul tău, invitații să se simtă minunat și facem ca totul să fie așa cum îți dorești printr-o varietate de servicii de top ce vin la pachet cu SelfieBox. Parte din aceste servicii sunt cuprinse în pachetele propuse de noi dar totodată pot fi accesate și separat dacă pachetele noastre nu se potrivesc evenimentului tău.

Grafică Personalizată

Personalizate cu textele și culorile voastre și potrivite cu fundalurile de fotografiere, poți alege între formatele photostrip (5x15 cm) sau landscape (15x10 cm), cu până la patru fotografii incluse într-un layout. În plus putem adăuga diferite filtre peste fotografii, pentru efecte deosebite. Indiferent de tema evenimentului, cu siguranță găsim cea mai bună soluție cu cel mai friendly SelfieBox din Bucuresti

Accesorii și Propsuri

În fața SelfieBox trebuie să dai frâu liber imaginației iar rezultatul va fi unul pe măsură. O pereche de ochelari uriași, o perucă, o mustață interesantă și o pipă, pot transforma o fotografie într-o amintire de neuitat. SelfieBox îți pune la dispoziție o gamă vastă de accesorii și propsuri care să transforme prezența în fața aparatului foto într-un moment unic.

Speech Bubbles

Mesajele haioase însoțesc accesoriile, pentru un efect wow! Seturile noastre de speech bubbles sunt adaptate temelor evenimentelor, cum ar fi nuntă, botezuri sau majorate. Totodată pot fi create și mesaje speciale pentru evenimentele corporate sau pentru tematici anume.

Green Screen

Fundalul Chroma (Green Screen) este folosit foarte des industria foto-video pentru a transpune persoanele sau obiectele aflate în fața acestuia în orice mediu real sau ireal. Suprafața fizică de culoare verde este înlocuită digital în fotografie, cu orice tip de grafica. Invitații tăi pot fi transpuși în diferite medii, indiferent de formatul pe care îl dorești. Posibilitățile sunt nelimitate cu SelfieBox așa că propune orice ambient în care vrei să ajungi alături de invitații tăi.

Și cu ei am colaborat!

Instant Print

Pachetele din oferta SelfieBox, includ printuri instant, nelimitat, aceasta înseamnă ca putem printa câte exeplare sunt necesare. Dacă vor fi 4 persoane în fotografie, printăm câte un exemplar pentru fiecare. Fotografiile vor fi imprimate pe hârtie fotografică de înaltă calitate, timpul de printare fiind de câteva secunde din momentul efectuării ultimei fotografii.

Booth Assistant

Pe întreaga durată a evenimentului, un reprezentant SelfieBox va fi ghidul invitaților tăi. El îi va introduce în lumea plina de voie buna, cu props-uri și accesorii dintre cele mai hazlii, pentru ca aceștia să rămână cu amintiri de neuitat din fața cabinei foto. În același timp, tot ei vor fi cei ce îi vor sfătui pe invitați cum trebuie procedat în cazul în care pachetul ales conține și Guestbook sau Wish Jar.

Wish Jar

SelfieBox vine cu un concept nou prin care înlocuiește clasicul GuestBook în care invitații la eveniment își aștern gândurile de bine pentru miri, părinții bebelușului sau chiar o amintire pentru bebeluș pentru când acesta va crește, cu un borcan decorat în tematica evenimentului, în care se vor colecta toate gândurile scrise pe mici bucățele de hârtie, recipient ce va fi înmânat la final mirilor sau părinților bebelușului.

Guestbook

Invitații se pozează, se distrează și își iau acasă pozele ce sunt mărturie acestor momente speciale. Desigur, se vor uita mereu pe poze și își vor aminti ce frumos a fost și cum au iesit atât de amuzante fotografiile. Dar tu? Tu ca și personaj principal al poveștii, cum imortalizezi clipele? Ai făcut poze cu invitații, prietenii dragi și rudele și te bucuri că ei pleacă acasă cu mărturia pregătită. Sigur îți dorești ca peste ani să poți revedea super momentele de la SelfieBox.

Istoria Photo Booth

Suntem convinși de faptul că mereu te-ai întrebat când a luat naștere cabina foto, ce modificări a suferit de-a lungul timpului până a ajuns la forma și funcționalitatea actuală și totodată în ce direcție va evolua industria cabinelor foto, ce funcționalități noi vor avea în viitor și care vor fi limitele. Aici te poți delecta cu o serie de informații interesante, referitoare la industria cabinelor foto.

Ofertă Pachete

Am căutat să aducem în cadrul fiecărui pachet tot ce este necesar fiecărui tip de eveniment. Așadar, în funcție de numărul invitaților și durata evenimentului, poți alege pachetul potrivit. Nu ezitați să ne contactați iar noi vă vom îndruma către cea mai potrivită variantă. Totodată, putem personaliza un pachet care să se muleze pe nevoile evenimentului tău sau pe bugetul pe care îl ai la dispoziție.Accounts

Free Trial

Projects

SSL

Storage

Storage

Storage

Storage

Storage

Storage

Storage

1200 Lei 1000 Lei

BLUE

Grafică Personalizată

Accesorii și Propsuri

Speech Bubles

Foto Nelimitate

Print Instant

Galerie Online

Asistent SelfieBox
3 ORE

1400 Lei 1200 Lei

GREEN

Grafică Personalizată

Accesorii și Propsuri

Speech Bubles

Foto Nelimitate

Print Instant

Galerie Online

Instant Share pe Facebook sau Mail

Asistent SelfieBox6 ORE

1700 Lei 1500 Lei

RED

Grafică Personalizată

Accesorii și Propsuri

Speech Bubles

Foto Nelimitate

Print Instant

Galerie Online

Instant Share pe Facebook sau Mail

Guestbook / Wish Jar

USB Stick

Asistent SelfieBox

ALL NIGHT

Soluție pentru orice eveniment

Fie că pachetul dorit nu se încadrează în bugetul tău, fie că dorești servicii suplimentare ce nu se regăsesc în pachetele create, îți stăm la dispoziție și împreună vom găsi cea mai potrivită soluție.

Când se fac nunți?

Dacă te pregătești deja pentru cea mai importantă zi din viața ta însă nu cunoști exact care sunt perioadele în care se oficiază nunți, venim în ajutorul tău cu un calendar ce te poate ajuta să iei decizia.

I-am făcut să zâmbească!

SelfieBox la Târguri de Nunți

Știm că ești în perioada de research atâta timp cât ai ajuns pe site-ul nostru, în căutare de Photo Booth așa că venim în ajutorul tău și cu informații utile în ceea ce privește evenimentul pe care planifici să îl organizezi prin a-ți furniza informații despre principalii organizatori de târguri de nunți, aceștia fiind Ghidul Miresei și Mariage Fest. Sperăm să ne vedem la aceste târguri, la care cu siguranță SelfieBox va fi prezent. 

Sună Acum!