Cabina Foto

Cu siguranță oricine are nedumeriri, respectiv întrebări de adresat, cu privire la cabina foto sau referitoare la diferite probleme organizatorice. Mai jos regăsești o listă predefinită de întrebări și răspunsuri pentru o serie de necunoscute. În cazul în care nu regăsești aici răspunsul pentru întrebarea ta, îți stăm cu mare plăcere la dispoziție.

Ai nelămuriri?

Cu siguranță ai multe necunoscute despre photobooth, dacă nu ai mai întâlnit până acum la evenimente. Noi încercăm să clarificăm toate acestea, motiv pentru care am creat o rubrică de potențiale întrebări, la care găsești răspunsurile. Dacă mai există dubii, noi îți stăm cu mare plăcere la dispoziție și cu siguranță vom găsi împreună, cea mai bună soluție de photobooth pentru evenimentul tău. Nu ezita să ne contactezi!

Întrebări SelfieBox

SelfieBox este un studio foto mobil pentru evenimente. Este o cabină foto deschisă care se poziționează în fața unui fundal, a unui perete decorat sau banner. Aceasta îmbină caracteristicle fotografiei profesionale cu distracția și transformă fiecare cadru într-o amintire de neuitat.

SelfieBox este potrivită pentru orice tip de eveniment. Fie că este vorba de o nuntă, un botez, o petrecere corporate sau privată, sau chiar un eveniment public sau festival, cabina foto va surprinde momentele cheie ale evenimentului tău, așa cum sunt ele trăite de invitați.

Pentru a instala cabina foto avem nevoie de un spațiu de aproximativ 2×3 m, spațiu care include inclusiv masa pentru recuzită (accesorii și props-uri). Totodată este necesar și accesul către o sursă de curent aflată la cel mult 10m de spațiul destinat cabinei foto.

Instalarea și testarea cabinei foto durează între 20-40 minute. Echipa noastră va fi prezentă la eveniment cu cel puțin o oră în avans pentru a se asigura că toate echipamentele sunt în stare perfectă de funcționare iar la sosirea invitaților, cabina foto să fie gata de utilizare. Timpul de instalare al cabinei foto este deja inclus în preț și nu presupune costuri suplimentare.

SelfieBox printează instant fotografiile, pe hârtie fotografică de înaltă calitate, utilizând tehnologia transferului termic.

Câte îți dorești! Pentru orice pachet ales, beneficiezi de fotografii și printuri nelimitate.

Print-ul standard constă într-o fotografie 10×15 cm, ce conține 3 sau 4 imagini în funcție de design. Totodată există și posibilitatea de a oferi photostrip-uri 5×15 cm ce pot deasemenea conține până la 4 imagini în funcție de design.

Props-urile, speech bubbles sau recuzita sunt sarea și piperul cabinei foto. Fie că sunt ochelari supradimensionați, mesaje, jobene sau măști venețiene, acestea vor face invitații să se destindă, rezultând un calup de fotografii care mai de care mai haioase.

Da, ne deplasăm oriunde în România. Fiind din București, putem acoperi gratuit distanțe de până la 50km în jurul capitalei. Pentru evenimentele care se desfășoară în locații ce depășesc această distanță, costul transportului este calculat separat.

Și noi suntem curioși de acest aspect. În mod normal, încap până la 8-10 persoane însă cu siguranță la eveniment vor exista și invitați ce își vor face loc, acesta fiind unul din multitudinea de factori ce aduc bună dispoziție în rândul invitaților.

Rezervarea cabinei foto pentru evenimentul tău, se va face în baza unui avans de minim 20% din valoarea contractului. Acesta reprezintă garanția faptului că la acea dată vom fi prezenți la evenimentul tău.

Știm că și invitații tăi doresc să revadă momentele de distracție de la eveniment, așa că în ziua de după eveniment, pe site, la secțiunea „Clienții noștri” va exista o secțiune de unde invitații vor putea vizualiza galeria foto și implicit descărca fotografiile. Această galerie va fi regăsită pe site pentru o perioadă garantată de 60 de zile de la data evenimentului.

Am creat pentru tine pachete standard ce pot fi vizualizate aici, însă acesta poate fi influențat de mai mulți factori cum ar fi durata evenimentului, locația, numărul de invitați sau specificul evenimentului. Dacă vrei să afli mai multe detalii, contactează-ne și îți vom oferi soluția personalizată în funcție de nevoile tale.

Sună Acum!