Nuntă

O Cabina Foto îți transformă cea mai importantă zi din viață, în cea mai frumoasă amintire. Alături de SelfieBox, invitații tăi vor avea parte de distracție garantată, nu doar de simple fotografii. Uită de clasicele mărturii pentru nuntă și apelează la o Cabină Foto. Aici se vor distra de minune și vor pleca de la petrecere cu amintiri de neuitat.

Botez

Emoții și amintiri magice, toate într-o singură fotografie. Cel mai frumos dar pentru micuțul tău va fi atunci când peste câțiva ani va putea vedea cât de cool a fost prima petrecere din viața lui. Un photo booth va aduce un plus de distracție și totodată invitații vor putea pleca acasă cu amintiri extraordinare.

Aniversări și Petreceri Private

Fie că vorbim de aniversări, baluri de absolvire sau majorate, nu uita de cabina foto. Dacă vrei să ieși din tipare, să strălucești iar colegii sau prietenii să vorbească tot anul despre petrecerea organizată de tine, SelfieBox este soluția perfectă. Aici găsești o listă lungă de servicii dar și pachete direct predefinite.

Petreceri Corporate

Instalarea unei cabine foto care să imprime fotografii personalizate cu sigla companiei, distractia invitaților cu recuzita SelfieBox, realizarea unor accesorii personalizate, vor întări încrederea în companie a angajaților și vor creste gradul de conștientizare a brandului în rândul consumatorilor.

Banchete și Baluri

Peste 10 ani cum iti vei aduce aminte de acest eveniment? Rămâi tânăr, elegant și alături de prieteni. Primești prezentul, pentru viitor.Cel mai interactiv mod de a spune: La revedere sau Succes! – Cabina foto pentru banchet sau bal!

Festivaluri, Campanii și Conferințe

Amintirile sunt nelimitate și vin la foc constant, pentru ca ei să dea share. Oamenii fac atmosfera. Iar anul viitor, SelfieBox le va spune, prin poze, cum a fost. Ca să revină, iar și iar. Rezerva acum o cabina foto pentru festivalul, campania sau conferința pe care o organizezi!

Activări de Brand

Vorbește oamenilor, nu pieței, prin cabina foto SelfieBox și fotografiile instant nelimitate. Intră în casele și inimile clientilor tăi, cu fotografii veșnice, care vor purta mesajul brandului tău.

Lansări și Promoții

Care e mesajul sau promoția? Care e hashtag-ul prin care vrei să acaparezi social media? În campaniile de marketing vocile diferă, locațiile se schimbă. Oferă promoției tale, evenimentului sau produsului un boost pe rețele sociale. Alegi hashtag-ul, participanții îi folosesc, iar fotografiile lor din Instagram se transferă instant pe fotografii cu design special.

Tot ce trebuie să știi este perioada, de amintiri de ocupăm noi. Surprinde-ți plăcut clienții și oferă-le un motiv să își amintească de acest moment. Mesajul tău va merge în casele lor sau se va întoarce la tine, ca să știi că a funcționat campania ta. Ce amintiri vom construi împreună!

Știm că ești în perioada de research atâta timp cât ai ajuns pe site-ul nostru, în căutare de Photo Booth așa că venim în ajutorul tău și cu informații utile în ceea ce privește evenimentul pe care planifici să îl organizezi prin a-ți furniza informații despre principalii organizatori de târguri de nunți, aceștia fiind Ghidul Miresei și Mariage Fest. Sperăm să ne vedem la aceste târguri, la care cu siguranță noi vom fi prezenți.

Sună Acum!