Ne-ar face plăcere să stăm de vorbă cu tine!

Nu uita că la toate evenimentele, pe lângă photobooth, venim și cu o vastă recuzită (accesorii haioase, peruci, ochelari funny, propsuri, speech bubbles și multe altele) dar și cu o uriașă dorință de a vedea invitații tăi distrându-se și simțindu-se minunat.

Solicită acum o ofertă pentru cel mai friendly Photobooth iar noi îți promitem că va fi una pe care nu o vei putea refuza!

  Livrăm zâmbete!

  Suntem convinși de faptul că zâmbetele sunt cele mai importante pentru invitații tăi, iar noi, cei de la SelfieBox, ne pricepem de minune să le oferim. Dacă pachetele noastre nu ți se potrivesc, contactează-ne și cu siguranță vom crea unul care să acopere toate necesitățile de fun și amintiri. Dintr-o gamă largă de servicii, vom alege împreună tot ce îți este necesar la eveniment, ca participanții să plece acasă cu amintiri de neuitat.

  Să înceapă distracția!

  Parteneri Benefit!

  Dacă angajatorul tău îți oferă beneficii prin platforma Benefit, alege ce contează cu adevarat pentru tine. Suntem prezenți și aici așa că nu rata ocazia de a-ți utiliza beneficiile pentru organizarea unui eveniment cu adevarat memorabil, despre care să se povestească întregul an. Noi abia așteptăm să livram zâmbete!

  Photobooth la Târguri de Nunți

  Știm că ești în perioada de research atâta timp cât ai ajuns pe site-ul nostru, în căutare de Photobooth așa că venim în ajutorul tău și cu informații utile în ceea ce privește evenimentul pe care planifici să îl organizezi prin a-ți furniza informații despre principalii organizatori de târguri de nunți, aceștia fiind Ghidul Miresei și Mariage Fest. Sperăm să ne vedem la aceste târguri, la care cu siguranță noi vom fi prezenți cu un Photobooth.

  Sună Acum!