Photobooth - Poze cu tine!

Ai fost recent la un eveniment unde am avut și noi instalat photobooth? Mai jos găsești toate fotografiile efectuate la acel eveniment! Fotografiile  sunt disponibile pentru o perioadă de minim 30 de zile de la data evenimentului iar parola de acces pentru vizualizarea fotografiilor este adresa de email din contract. În cazul în care nu mai ai fotografiile …

Ultimele evenimente

Photobooth Corporate

Evenimente

SelfieBox este un photobooth deschis, ce are un design modern și care se integrează perfect în decorul evenimentului tău. Fie că este vorba de o petrecere privată, o nuntă sau botez, un festival sau o petrecere corporate, SelfieBox va oferi o experiență unică și de neuitat invitaților tăi.

Pachete Photobooth

Suntem convinși de faptul că zâmbetele sunt cele mai importante pentru invitații tăi, iar noi, cei de la SelfieBox, ne pricepem de minune să le oferim. Dacă pachetele noastre nu ți se potrivesc, contactează-ne și cu siguranță vom crea unul care să ți se potrivească de minune.

SelfieBox a fost prezent la toată gama posibilă de evenimente și am reușit să facem mii de oameni să zâmbească în fața celui mai interactiv și fun photobooth. Prin accesoriile puse la dispoziție, invitații au reușit să plece cu amintiri de neuitat și să poată spune după mult timp că sunt bucuroși că au putut fi prezenți la acel eveniment. Aceste lucruri nu le spunem noi, ci le spun cifrele și bineînțeles parte din cei ce au zâmbit, care au dorit și pentru invitații lor, amintiri de neuitat.

+5 ani pe piață

+500 evenimente

+50 corporate events

+100K zâmbete

Foto Evenimente

Întrebări despre Photobooth

Cu siguranță ai multe necunoscute despre photobooth, dacă nu ai mai întâlnit până acum la evenimente. Noi încercăm să clarificăm toate acestea, motiv pentru care am creat o rubrică de potențiale întrebări, la care găsești răspunsurile. Dacă mai există dubii, noi îți stăm cu mare plăcere la dispoziție și cu siguranță vom găsi împreună, cea mai bună soluție de photobooth pentru evenimentul tău. Nu ezita să ne contactezi!

Sună Acum!